Valitse kieli

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voiko Labello-tuotteisiin jäädä koukkuun?

Tämä on yleisin meille esitetty kysymys! Olemme tietoisia huhuista, joiden mukaan huulivoiteisiin voi jäädä koukkuun. Voit kuitenkin olla varma siitä, ettei Labello-tuotteisiin synny kemiallista riippuvuutta olipa tilanne muiden huulivoidemerkkien kanssa sitten mikä tahansa. Oletko koukussa houkutteleviin pakkauksiin? Tai ihaniin tuoksuihin? Tai ehkä siihen, miten ihanilta tuotteet saavat huulesi näyttämään? Vai koukuttavatko tuotteemme yksinkertaisesti siksi, että ne ovat niin loistavia? Toki haluaisimme ajatella, että meillä on niin vannoutuneita käyttäjiä, että he ovat suorastaan "riippuvaisia" kaikesta hyvästä! Voit kuitenkin olla huoleti. Huulivoiteidemme ja -kiiltojemme ainesosat EIVÄT KOSKAAN aiheuta huultesi rohtumista tai kuivumista, jos lopetat tuotteiden käytön. Useat käyttävät huulivoiteita niin usein yksinkertaisesti siksi, että niiden käyttö tuntuu mukavalta ja huulet näyttävät kauniimmilta, kun niistä huolehditaan. Mainitsimmeko muuten ne ihanat tuoksut? 

Mikä huultenhoidon tarkoituksena on?

Huultenhoito pitää huulet hyvässä kunnossa ja ravitsee niitä. Tarpeen mukaan se myös korjaa huulia palauttaen niiden kauniin ja luonnollisen ulkomuodon. On tärkeää kosteuttaa huulia ja suojata niitä ilmastoon ja vuodenaikoihin liittyviltä tekijöiltä. Huultenhoitotuotteet auttavat tässä ja lisäksi ne voivat myös korjata huuliin jo kohdistuneita vaurioita.

Tarvitsevatko huuleni erityistä kosteutusta?

Huulet tarvitsevat erillistä hoitoa, koska huulten iho on erilaista kuin muu ihomme. Huulten iho on hyvin ohut ja herkkä. Tämän lisäksi huulissa ei ole hiki- tai talirauhasia ja niissä on vain vähän melaniinia, joka suojaa auringon UV-säteiltä. Kaikkien näiden seikkojen vuoksi huulet tarvitsevat erityistä kosteutusta ja erillistä hoitoa ja suojaa yleisiä vaurioita ja ympäristötekijöitä vastaan.

Kuivattavatko Labello-tuotteet huulia?

Ei, Labello-tuotteet eivät kuivata huulia. Kaikki tuotteemme kosteuttavat huulia pitkäkestoisesti. Tämä koskee myös tuotteita, joilla on muita ominaisuuksia, kuten kevyesti sävyttävät tai kiiltoa ja hehkua antavat tuotteet. Labello-tuotteet antavat huulille niiden kaipaamaa erityistä hoitoa ja suojaa. Kun käytät Labello-tuotteita, huomaat, että huulesi ovat kosteutetut ja pehmeät.

Kuinka kosmetiikkavalmisteiden siedettävyyttä testataan?

Tuotteidemme siedettävyys iholla testataan perusteellisesti ennen kuin tuotteet lasketaan markkinoille. Testejä tehdään sekä riippumattomissa että omissa tutkimuslaitoksissamme. Emme käytä testaukseen eläinkokeita. Vaikka kaikkien tuotteiden siedettävyys testataan ennen tuotteen tuloa markkinoille, on mahdotonta päästä ehdottomaan varmuuteen. Yksilöllinen ja poikkeuksellinen herkkyys tuotteen jollekin ainesosalle voi aiheuttaa ihoärsytystä.

Seuraa meitä

Facebook Instagram YouTube